Våra lokaler

Skolverksamheten bedrivs i ljusa trivsamma lokaler. För de praktiskt- estetiska ämnena har vi tillgång till utrustade ämnessalar, samt ett fint bibliotek. De senaste åren har vi satsat stort på tekniska hjälpmedel i undervisningen. I varje klassrum finns en interaktiv dataprojektor som vi använder i undervisningen dagligen.

Skolans kökspersonal serverar vällagad mat i skolans matsal. De är mycket tillmötesgående när det gäller elevernas behov av specialkost. Utifrån elevernas behov och förutsättningar finns möjlighet att äta i klassenheten.

Dessutom ligger skolan i ett naturskönt område med skogen in på knuten och stadsbussen förbinder oss med Uppsala centrum på tio minuter.

Vi har en hundförare och tre hundar anställda på vår grundsärskola. Hundarna hjälper till att träna kommunikation och samspel. Det är givetvis också en del av det motivationshöjande arbetet hos oss. Lena jobabr tillsammans med hundarna Zigge, Myrra och Agnes.

Här kan du läsa mer om Småskäggen